IQOS Store Cluj-Napoca

iqos place cluj Form Studio ro (1)  iqos place cluj Form Studio ro (2)  iqos place cluj Form Studio ro (3)

locatie / location: Cluj, Romania

functiune  / function: IQOS Store

tip de interventie / type of intervention: concept de design interior / interior design concept 

suprafata / area: 70 mp / 70 sqm

status proiect / project status : finalizat / completed in may 2017

This project was developed for PMI and their IQOS brand, a fresh concept and a new technology for enjoying tabacco. It was the first IQOS store that opened in Romania, designed to fit the 70 sqm area that we had available inside a mall, located in Cluj. The idea behind the project was based on the need of best representing the IQOS brand as a new and authentic way for the consumers to enjoy tabacco and the need of having a dedicated space where they can get to know and learn more about the IQOS technology.

Conceptual Images:

5f  4f  2f  330  3ffff  display


Compania Philip Morris Trading a deschis la Cluj-Napoca primul spaţiu IQOS din România, un proiect comercial special conceput pentru a facilita interacţiunea dintre brand şi utilizatorii adulţi.

Situat în incinta Platinia Mall Cluj, de pe Calea Mănăștur, în zona cafenelelor de la parter, IQOS Store propune o experienţă de retail nouă, o imersiune interactivă în universul IQOS.

Amenajat pe o suprafaţă de peste 70 de metri pătraţi, IQOS Store va fi mai mult decât un spaţiu de comercializare a produselor şi accesoriilor IQOS, scopul acestuia fiind de a oferi consumatorilor un univers experimental şi funcţional, cu asistenţă personalizată bazată pe nevoile unice ale fiecărui utilizator. Îmbinând zona comercială, în care se pot achiziţiona dispozitivele electronice şi accesoriile IQOS, dar şi produsele din tutun – Heets, cu o zonă de relaxare de tip lounge, unde cei care vizitează IQOS Store pot beneficia de sesiuni individuale de testare a produsului, spaţiul a fost gândit să ofere o atmosferă prietenoasă, cu atenţie la detaliu în toate momentele interacţiunii.

Designul modular şi minimalist, inspirat de elemente din natură şi tehnologie, este o reflexie a brandului IQOS, care propune un nou mod de a consuma tutunul, prin eliminarea arderii. IQOS Store va deveni un loc de întâlnire, o comunitate offline pentru toţi utilizatorii IQOS din Cluj şi nu numai, în care aceştia vor descoperi cele mai recente lansări de produs, dar şi ediţiile limitate, vor avea acces la o gama largă de accesorii şi asistenţă tehnică în timp real.

IQOS Store Cluj este dovada fizică a angajamentului Philip Morris International de a oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi a viziunii companiei pentru un viitor fără fum. IQOS este un produs inovator care propune un nou mod de a consuma tutunul, revoluţionând o întreagă industrie, iar această nouă abordare este reflectată şi în primul spaţiu al brandului. IQOS Store Cluj exemplifică valorile IQOS, celebrând transformarea şi oferind consumatorilor o nouă experienţă de retail. Am ales să avem primul spaţiu de acest gen în Cluj pentru că acest oraş este un exemplu de inovaţie şi transformare. Această lansare este însă prima dintr-o serie de spaţii IQOS ce vor fi deschise în perioada următoare în marile oraşe din România” , afirmă Branislav Bibic, CEO Philip Morris Trading.

Articol preluat de pe http://www.stiridecluj.ro/

1f  3f  4f

 Comments are closed.